Eugene, Oregon

BHEGroup recently moved their offices into the heart of downtown Eugene when they relocated to the Woolworth Building. Rowell Brokaw worked with them to design their new office space representing their new name and brand. The plan features an open office against the south-facing windows with private and public meeting rooms available for small and large gatherings. The plan also includes landing work zones housing their reference library and sized to layout large drawing sets. The exposed ceiling, painted white, and other neutral finishes provided a canvas to feature the bright pop of their their new brand.

BHEGroup is a multi-discipline consulting firm serving clients from offices in Eugene and Portland.  They have been a part of many local award-winning projects including the University of Oregon Zebrafish Core Facility, Lane Community College Art School, University of Oregon Lewis Integrative Science Building, Oregon State University William Tebeau Resident Hall, Lane Community College Downtown Eugene Campus, EWEB Roosevelt Operations Center and PeaceHealth’s University District.